Retail_NL

Retail

Werken in een van onze stores is een geweldige kans om fashion en mensen met elkaar te linken. Als het eerste persoonlijke contactpunt met onze klanten ben je immers een merkambassadeur van Esprit in de winkel.

Wil je er van nature graag voor zorgen dat onze klanten een positieve retail experience krijgen en ga je graag  die ''extra mile" voor een verkoop en voor een tevreden klant? Als retailmedewerker zal je nauw samenwerken met klanten om hun behoeften te bepalen, hun vragen over onze producten te beantwoorden en oplossingen voor te stellen. Daarnaast zal je ook transacties uitvoeren en helpen bij het merchandisen van de artikelen. Een natuurlijke problem solver bij klachten, en een aangeboren talent om positieve vibes te verspreiden, dat is wat we zoeken. En je kennis van de nieuwste trends geeft je een natuurlijk voordeel om er meer van te maken dan een gewone baan.

We zijn op zoek naar energieke, betrouwbare retail verkoopmedewerkers om deel uit te maken van ons wereldwijde verkoopteam. Als je geniet van interactie met mensen en interesse hebt in mode, willen we je graag leren kennen!

Bekijk banen in deze categorie