Stores_NL

Word lid van ons wereldwijde Retail Team!

Het bieden van een fantastische shopping experience aan onze klanten is altijd onze eerste prioriteit. Bij Esprit zijn we trots op het creëren van een inspirerende klantervaring vanaf het moment dat onze klanten door de deur lopen tot ze vertrekken met hun nieuwe aankoop. 

Houd je van interactie met mensen en werk je graag in de mode sector? Word dan lid van ons wereldwijde verkoopteam in een van onze stores en vervoeg de Esprit Family!

Mensen inspireren

Onze wereldwijde vestigingen inspireren zowel onze klanten als onze medewerkers. Werken op het raakvlak van het merk en het directe klantencontact is een geweldige kans om mode en mensen met elkaar te verbinden, terwijl je werkt in een dynamisch, leuk en hardwerkend team. Als het eerste persoonlijke aanspreekpunt voor onze klanten ben je immers een Esprit-merkambassadeur telkens wanneer je op de verkoopvloer komt. Met je passie en met je kennis van de nieuwste trends is dit meer dan alleen maar een baan voor jou, en inspireer je onze klanten.

Wat zijn jouw voordelen

Deel uitmaken van de Esprit Family geeft je tal van voordelen! In onze dynamische werkomgeving kan je uitkijken naar een boeiende carrière met veel extraatjes. Wij bij Esprit bieden onze medewerkers deels flexibele werkuren, aantrekkelijke personeelskortingen in de stores en online, een wereldwijd verzekeringsplan, een bedrijfscultuur gebaseerd op diversiteit en gelijkheid, waar iedereen elkaar met de voornaam aanspreekt, een omgeving van ondersteuning en incentives, individuele carrièremogelijkheden, inwerkprogramma's die je de best mogelijke start geven, een bedrijf waar duurzaamheid een belangrijk thema is en niet alleen een hol begrip, teamactiviteiten en leuke games, een open deurbeleid, en zoveel meer! Bekijk hieronder de beschikbare functies en ontdek meteen de voordelen van werken bij Esprit!

Store Manager

Store Managers bij Esprit motiveren en leiden het retailteam in hun store, ze ontwikkelen store strategieën en verbeteren klantenbezoeken, ze voeren aankopen uit en zorgen voor de winstgevendheid van de store. Als Store Manager ben je in staat om klanttevredenheid te garanderen door uitstekende service, storepresentatie en behulpzame medewerkers.

Sales Supervisor

Als Sales Supervisor is het je taak om het verkoopteam te leiden, te sturen en te motiveren om de sales targets te bereiken. Samen met de Store Manager evalueer en implementeer je de verkoopstrategie van de store. Jij en je team bieden een professionele klantenservice aan bestaande en nieuwe klanten.

Commercial Manager

Het overzien van de dagelijkse operations en het verwerven van nieuwe business voor de store zijn de belangrijkste doelstellingen van een commercial manager bij Esprit. Je houdt ervan relaties met klanten te onderhouden en projecten uit te werken van begin tot eind, terwijl je alle potentiële risico's identificeert. Als communicatie, teamwerk, leiderschap en analytische vaardigheden een tweede natuur voor je zijn, kijken we ernaar uit om je te ontmoeten!

Floor Manager

Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, een goed begrip van klantenservice en de capaciteit om meerdere taken uit te voeren wanneer het druk is. Een scherp oog voor winkelnetheid en presentatie is essentieel voor deze functie en moet natuurlijk voor je aanvoelen. Artikelen presenteren, vragen van klanten of medewerkers beantwoorden, klanten adviseren over hun aankopen, toezicht houden op leveringen, ervoor zorgen dat targets worden behaald en het managen en motiveren van de medewerkers maken allemaal deel uit van je dagelijkse activiteiten als Floor Manager.

Visual Merchandiser

De aandacht trekken van shoppers en hen inspireren, zowel binnen als buiten onze store, is de taak van de Visual Merchandiser. In die rol gebruik je je creativiteit om het imago, de producten en de services van de store te promoten door de visuele aantrekkingskracht  te verbeteren. Je herkent de specifieke behoeften van elke locatie en organiseert het visueel materiaal om de omzet te verhogen. Jouw flair voor design komt van pas om onze producten, het merk en het imago van Esprit te promoten door opvallende displays te maken, met visuele en grafische elementen en optimale verlichting. Ben je klaar om een inspirerende winkelomgeving te creëren? Solliciteer dan voor Visual Merchandiser bij Esprit - the stage is yours!

Stockroom Associate

De Stockroom Assoicate brengt uitstekende planning en organisatorische vaardigheden mee, voor een optimale structuur in de stock en in de store. Deze rol vereist aandacht voor detail, het vermogen om matige tot zware fysieke arbeid te verrichten en sterke organisatorische vaardigheden, om de activiteiten  vlot te laten verlopen. Jij zorgt er mee voor dat alle artikelen op voorraad zijn, zodat onze klanten een aangename winkelervaring hebben. Beschouw jij jezelf als iemand die altijd op de hoogte is van wat er in de store en achter de schermen gebeurt? Dan horen we graag van jou!

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3 van 3
Titel Afdeling Datum Sort descending Plaats
Herstel
Assistant Store Leader Maastricht Store Manager Assistant 6 jun. 2024 Maastricht, Netherlands, 6211 DT
Store Manager Den Haag Store Manager 6 jun. 2024 Den Haag, Netherlands, 2511AS
Store Manager Breda
Store Manager Breda 6 jun. 2024
Store Manager 6 jun. 2024 Breda, Netherlands, 4811 JJ